És ilyeneket lehet belőle például varázsolni:
Hozzávalók:
Tészta
5 tojás
5 ek eritrit
5 ek kakaópor
1 kk szódabikarbóna
Túrótöltelék:
30 dkg totu
1 citrom leve és héja
10 dkg eritrit
mazsola
200 ml cocomas habbá verve
0,5 dl víz
1 ek zselatin
Gyümölcszselé
Tetszőleges gyümölcsből fél liter turmix (ez sárgabarack)
1 ek zselatin
2 ek eritrit
A piskótát a szokásos módon megsütjük egy nagyobb tortaformában, előmelegített sütőben. (sárgáját eritrittel, kakaóval, szódabikarbónával kikeverjük, majd beleforgatjuk a kemény habbá vert fehérjét)
A totut kikeverem a citromlével, eritrittel, belekeverem a habbá vert cocomast, majd a vízben feloldott zselatint, reszelt citromhéjat és a mazsolát. Ráöntöm a kihűlt tésztára, irány a hűtő.
A gyümölcsturmix egy kis mennyiségében feloldom a zselatint, főzöm kicsit, majd hozzákeverem a többi turmixhoz az eritrittel együtt. Ráöntöm a megderment túrókrémre, visszatolom a hűtőbe. Nagyszerűen szeletelhető.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése